Αγελάδας Anatomy

Κάντε κλικ στην αγελάδα για να επιλέξετε.

ΠΛΑΤΗ
ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ

ΜΠΟΥΤΙ
ΠΙΣΩ

  • ΕΛΙΑ

  • ΣΠΑΛΑ

  • ΚΑΠΑΚΙ

  • ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ

  • ΣΠΑΛΟΜΥΤΑ

  • ΣΤΗΘΟΣ

  • ΚΟΤΣΙ

  • ΣΠΑΛΟΜΠΡΙΖΟΛΑ

  • ΜΠΡΙΖΟΛΑ

  • ΕΛΙΑ

    Για τους λάτρεις του μαλακού και νόστιμου κρέατος με παχάκι. Ιδανικό για μαγειρευτά κατσαρόλας (εκτός απο φετάρισμα) και φούρνου.

  • ΣΠΑΛΑ

    Για τους λάτρεις του μαλακού,νόστιμου και άπαχου κρέατος με ελάχιστο τζελ. Για μαγείρεμα στη κατσαρόλα (εκτός απο φετάρισμα) και στο φούρνο.

  • ΚΑΠΑΚΙ

    Για όσους θέλουν έναν εξαιρετικό κιμά μέτριο σε λιπαρά. Επίσης με κόκαλο δίνει ένα εξαιρετικό βραστό ή φούρνου.

  • ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ

    Κατάλληλο για βραστό και γιούλμπασι (λαδόκολα) και κιμά.

  • ΣΠΑΛΟΜΥΤΑ

    Συμπαγές μαλακό κρέας για φετάρισμα ή μερίδες ή δίχτυ.Για όσους αναζητούν μια πιο μαλακή και λιγότερο στεγνή έκδοση του Νουά,με ελάχιστο τζελ.

  • ΣΤΗΘΟΣ

    Με κόκαλο. Εξαιρετκός και νόστιμος ζωμός στο βραστό, αλλά λίγο σκληρό. Κορυφαίος κιμάς μέτριος σε λιπαρά.

  •  

    ΚΟΤΣΙ

    Το μπροστινό κότσι είναι κατάλληλο για όσους θέλουν ποντίκι με πάρα πολύ τζελ. Πολύ μαλακό και νόστιμο, μόνο για κατσαρόλα.

  • ΣΠΑΛΟΜΠΡΙΖΟΛΑ

    Η λιπαρή. Στη σχάρα, σε πλάκα ή σε αντικολλητικό τηγάνι με συνεχές γύρισμα. Χαράσουμε κατά διαστήματα να δούμε πόσο έχει ψηθεί και ανάλογα με τα γούστα μας, την βγάζουμε.

  • ΜΠΡΙΖΟΛΑ

    Στη σχάρα, σε πλάκα ή σε αντικολλητικό τηγάνι με συνεχές γύρισμα. Χαράσουμε κατά διαστήματα να δούμε πόσο έχει ψηθεί και ανάλογα με τα γούστα μας, τη βγάζουμε.

  • ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ

  • ΚΙΛΟΤΟ

  • ΝΟΥΑ

  • ΟΥΡΑ

  • ΤΡΑΝΣ

  • ΤΟΥΡΤΟΥΓΚΙΤΑ

  • ΚΟΤΣΙ

  • ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΚΟΝΤΡΑ

  • ΜΠΟΝ ΦΙΛΕ

  • ΛΑΠΑ

  • ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ

    Για τους λάτρεις του άπαχου κρέτος (στεγνό). Κατάλληλο για μαγειρευτά κατσαρόλας. Εξαιρετικό για σνίτσελ.

  • ΚΙΛΟΤΟ

    Προτεινόμενο για όσους αγαπούν το στεγνό κρέας που έχει λίγο λίπος εξωτερικά. Για μαγειρευτά κατσαρόλας (σε μερίδες) και για φούρνο άκοπο, ακαθάριστο απο το εξωτερικό του λίπος. Εξαιρετικό επισης και για σνίτσελ.

  • ΝΟΥΑ

    Για όσους αγαπούν το άπαχο "συμπαγές" κρέας. Για ψητό κατσαρόλας ολόκληρο ή φέτες, με άριστη συμπεριφορά στο φετάρισμα. Επίσης και για γάστρα (κατά προτίμηση με το εξωτερικό του λίπος). Συνοδέψτε το με σάλτσα ή κρέμα γάλακτος.

  • ΟΥΡΑ

    Για όσους αγαπούν το άπαχο "συμπαγές" κρέας για ψητό κατσαρόλας. Ολόκληρο ή σε φέτες με πολύ καλή εμφάνιση και άριστη συμπεριφορά στο φετάρισμα. Κατάλληλο για κατσαρόλα ή γάστρα. Συνοδέψτε το με σάλτσα ή κρέμα γάλακτος.

  • ΤΡΑΝΣ

    Προτεινόμενο για όσους αγαπούν τον άπαχο κιμά και τα μεγάλα σνίτσελ.

  •  

    ΤΟΥΡΤΟΥΓΚΙΤΑ

    Είδος ποντικιού. Για όσους αγαπούν το ποντίκι και δεν τους αρέσει το τζελ. Για μαγειρευτά στην κατσαρόλα ή για γάστρα.

  • ΚΟΤΣΙ

    Είδος ποντικιού. Ιδανικό για μωρά που αρχίζουν το κρέας και για ηλικιωμένους. Για μαγειρευτά κατσαρόλας ή και στη γάστρα, με την προϋπόθεση να έχει αρκετό νερό-ζουμί.

  • ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΚΟΝΤΡΑ

    άπαχη. Για καλύτερο αποτέλεσμα ψήστε τη μέτρια (με λίγο αίμα).

  • ΜΠΟΝ ΦΙΛΕ

    Όπως λέει και η λέξη "Το καλό φιλέτο" του ζώου. Το χαρακτηρίζει η απουσία λιπαρών, ιστών και νεύρων. Ιδανικό για ψητό στη σχάρα ή σε πλάκα, κατά προτίμηση όχι πολύ ψημένο.

  • ΛΑΠΑ

    Εξαιρετικός κιμάς με λίπος.